SI

DONIRAJ - podpri neodvisen medijski portal

 

Povabilo k doniranju

Ekipa spletnega časopisa v Fokusu daruje svoj čas, ustvarjalnost in zagnanost pri razvoju medija, da lahko spletni časopis objavlja aktualne in zanimive vsebine iz raznolikih področij.

Ustvarjalci spletnega časopisa v Fokusu se zavedamo da bomo širši krog bralcev dosegli le z izboljšanjem kvalitete, ohranjanjem integritete in izoblikovanjem jasnega profila. Vloženi čas in delo ter organizacija delovanja spletnega casopisa v Fokusu je težje opravljeno brez nekaj dodatnih finančnih sredstev.

Še naprej se želimo dnevno vsebinsko razvijati, objavljati intervjuje, komentarje in razvijati raziskovalno novinarstvo ter objavljati zanimive članke.

Zato spletni časopis ustvarjajmo skupaj – vsak na svoj način in po svojih močeh.Že vnaprej se Vam zahvaljujemo za podporo!

Trenutno so donacije možne preko UPN obrazca ( Natisnete si lahko primer položnice ki je priložen ali pa podatke prepišete na položnico)


Nakažite jih na račun: SI56-6100-0001-7693-438

BIC/SWIFT: LJBASI2X

Referenca prejemnika:

Koda namena: CHAR

Namen: DONACIJA

Prejemnik: Zavod v Fokusu, Ljubljanska ulica 27 b, 2000 – Maribor

Če želite oglaševati ali sponzorirati na našem spletnem časopisu v Fokusu, lahko pošljete sporočilo na naslov: ursula.margan@gmail.com            
 V FOKUSU - O TEM, KAR JE POMEMBNO